ISJ Alba

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei

Imprimare
Educația avea, fără urmă de îndoială, nevoie de o zi care să fie doar a ei.
5 Octombrie este simbolul semnificativ al prețuirii față de contribuția dascălilor pentru cunoaștere și dezvoltare, precum și față de deschiderea cu care elevii pășesc pe drumul învățării. Rolul cadrelor didactice și al elevilor în dezvoltarea societății este fundamental. Performanțele elevilor, dependente de modul în care dascălii își duc la îndeplinire misiunea, sunt cele care influențează gradul de dezvoltare a oricărui popor.
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean salută rezultatele profesorilor și elevilor din Județul Alba și apreciază dăruirea, implicarea şi eforturile pe care dascălii și le asumă, devenind îndrumători devotați ai elevilor, pe drumul interesant al cunoașterii.
Dragi elevi, voi sunteți actorii visurilor noastre pentru un viitor în care societatea românească va fi una la temelia căreia va sta însăși Educația, pe care o sărbătorim cu toții astăzi. Să fiți siguri că dascălii voștri așază, în fiecare lecție cu care vin în fața voastră, speranță și dragoste! Pentru toate rezultatele voastre la învățătură, pentru nivelul de Educație al fiecăruia dintre voi, vă iubim și vă prețuim!
Dragi părinți, această zi este și despre dumneavoastră. O educație de calitate pentru toți copiii reprezintă o mare investiție în viitorul întregii societăți și, totodată, un dar neprețuit pe care vi-l putem oferi, pentru că nu există dragoste mai mare decât cea a părintelui pentru copilul său, nici vis mai înalt decât acela al mamei și al tatălui pentru fiul sau fiica sa.
În această zi specială, avem bucuria de a vă mulțumi pentru implicarea dumneavoastră în sprijinirea procesului de care Educația are nevoie pentru a-și atinge scopul, în ceea ce privește dezvoltarea, învățarea și îndrumarea copiilor noștri.
Cu recunoștință, pentru felul în care înțelegeți cu toții să vă îndepliniți rolurile, vă adresăm sincere felicitări.
Vă mulțumim, dragi dascăli, pentru dedicația și altruismul cu care înțelegeți să modelați viitorul și vă dorim inspirație în continuarea procesului de iluminare, de care se va bucura întreaga societate.
La mulți ani de Ziua Educației!

Inspector Școlar General
Prof. Eugenia Marcela Dărămuș

Inspector Școlar General Adjunct               Inspector Școlar General Adjunct
Prof. Mirela Monalisa Borza                   Prof. Adrian Alexandru Dăncilă

Mesajul dlui Secretar de Stat Ionel Florian Lixandru

 

Ultimele noutăţi