ISJ Alba

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Stagii de pregătire practică de calitate !

Anunt achiziţie închiriere microbuz cu şofer

Imprimare
Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, organizează achiziţia publică de servicii de închiriere microbuz cu şofer, cod: 60170000-4, pentru proiectul POSDRU/90/2.1/S/62356, cu titlul "Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii".
Citeşte mai mult...
 

Lista unitati de invatamant selectate an II

Imprimare
Lista unităților de învățământ selectate în vederea furnizării elevilor pentru constituirea grupului țintă în anul II de implementare a proiectului.
Citeşte mai mult...
 

Lista firmelor selectate - incheiere conventii cadru an II

Imprimare
Lista firmelor selectate în vederea încheierii convențiilor cadru pentru efectuarea stagiilor de pregătire practică an II de implementare.
Citeşte mai mult...
 

Anunţ selecţie agenţi economici în proiectul ID 62356

Imprimare
Agenţii economici care doresc să participe la selecția pentru Proiectul strategic "Stagii de pregătire  practică de calitate - elevi mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii!" vor completa formularele de intenţie ataşate, până la data de 23 septembrie 2011.
Citeşte mai mult...
 

Listele cu beneficiarii de premii și subvenții

Imprimare

Comunicat referitor la acordarea de premii și subvenții elevilor participanți la stagiile de pregătire practică din proiectul ,,Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiți pentru piața muncii!,, POSDRU/90/2.1/S/62356

Citeşte mai mult...
 

Anunt achizitie servicii audit

Imprimare
Inspectoratul Școlar Județean Alba, organizează achiziția publică de servicii de audit cod CPV- 79212100-4 pentru proiectul POSDRU/90/2.1/S/62356, cu titlul "Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiți pentru piața muncii".
 

Anunt achizitie inchiriere microbuz

Imprimare
Inspectoratul Școlar Județean Alba, organizează achiziția publică de servicii de închiriere microbuz cu șofer cod 60170000-4 pentru proiectul POSDRU/90/2.1/S/62356, cu titlul "Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiți pentru piața muncii".
 

Criterii de acordare a premiilor pentru elevi în anul I de implementare

Imprimare
Criterii de acordare a premiilor pentru elevii din grupul țintă al proiectului în anul I de implementare.
Citeşte mai mult...
 

Criterii de selectie elevi

Imprimare
Criterii de selecție elevi calificările mecanic auto și strungar nivel II.
Citeşte mai mult...
 

Formular de intentie constituire grup tinta - mecanic auto

Imprimare
Formular individual de intenție constituire grup țintă - calificarea mecanic auto.
Citeşte mai mult...
 

Formular de intentie constituire grup tinta - strungar

Imprimare
Formular individual de intenție constituire grup țintă - calificarea strungar.
Citeşte mai mult...
 

Anunt achizitie expert contabil

Imprimare
Inspectoratul Școlar Județean Alba, organizează achiziția publică de servicii de expertiză contabilă cod CPV- 79211000-6 pentru proiectul POSDRU/90/2.1/S/62356, cu titlul "Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiți pentru piața muncii".
Citeşte mai mult...
 

Lista unitati de invatamant selectate

Imprimare
Lista unităților de învățământ selectate în vederea furnizării elevilor pentru constituirea grupului țintă în anul I de implementare a proiectului.
Citeşte mai mult...
 

Lista firmelor selectate - incheiere conventii cadru

Imprimare
Lista firmelor selectate în data de 10.09.2010 în vederea încheierii convențiilor cadru pentru efectuarea stagiilor de pregătire practică.

 

Criterii de selectie a agentilor economici

Imprimare
Criteriile de selecție a agenților economici pentru proiectul ,,Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii!” ID 62356 calificarile mecanic auto si strungar.
Citeşte mai mult...
 

Comunicat de presa

Imprimare
Comunicat de presă-conferință lansare proiect strategic POSDRU/90/2.1/S/62356Stagii de pregătire practică de calitate - elevi mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii!”
Citeşte mai mult...
 

Descriere proiect ID 62356

Imprimare


Obiectivul general al proiectului constă în creşterea relevanţei rezultatelor practice dobândite de elevii din învățământul profesional și tehnic la locul de muncă şi facilitarea tranziţiei de la şcoală la viaţa activă.
Citeşte mai mult...